Magazine All IN nr. 4

Clubnieuws

HIERBIJ EEN NIEUWE UITGAVE VAN IN’S & OUT’S NR. 4 | SEIZOEN 2018. DE MEESTE VAKANTIES ZIJN HELAAS WEER ACHTER DE RUG EN WE PAKKEN ZO LANGZAMERHAND HET NORMALE DAGELIJKSE LEVEN WEER OP. WIJ HOPEN DAT IEDEREEN EEN FIJNE VAKANTIE HEEFT GEHAD EN UITGERUST IS VOOR DEEL 2 VAN HET HONKBALSEIZOEN.

In de deze uitgave van In’s & Out’s kun je op pagina 15 de standen en uitslagen tot de Zomerstop 2018 lezen. Deze kun je overigens ook dagelijks/wekelijks raadplegen via de nieuwe KNBSB APP. De APP is gratis te downloaden via APPstore IOS of Google store. Wist je dat je al een honkbal voor zo’n slordige 5.5 ton / 623.368 dollar kunt kopen. Doe maar een doosje -). Op pagina 9 lees je daar meer over.

Wil jij All In sponsoren? Dat kan nu met een kleine advertentie op de website. Voor een klein bedrag ben je al zichtbaar.

Mocht je zelf iets opgevallen zijn in honkballand deel het dan met ons. Je kunt je berichten, links, sites, foto’s sturen naar; nieuwsbrief@allinveldhoven.com

Magazine All IN nr. 4 - 2018_DEF

Comments are closed.