Magazine All IN nr. 3

Clubnieuws

HIERBIJ EEN NIEUWE UITGAVE VAN IN’S & OUT’S EN WEL NR. 3 VAN SEIZOEN 2018. WE ZIJN ALWEER EEN PAAR MAANDEN ONDERWEG EN WAT HEBBEN WE TOCH EEN MOOI EN ZONNIG HONKBALSEIZOEN. HEB AL HEEL WAT WEDSTRIJDEN GEZIEN MET OVERTUIGENDE UITSLAGEN. WIST JE DAT JE OP DE NIEUWE WEBSITE ALLE UITSLAGEN KUNT ZIEN! ZO KUN JE OOK ZIEN WAT ANDERE TEAMS HEBBEN GEDAAN EN WELKE VOLGENDE WEDSTRIJDEN ERAAN ZITTEN TE KOMEN. OOK STAAT HET LAATSTE NIEUWS
EN ACTIVITEITEN OP DE WEBSITE.

Zo hebben we net het mixtoernooi 2018 achter de rug en staan op de website de foto’s van het evenement. Wat hadden we dit jaar een mooie opkomst en wat was het gezellig. Alles was tot in de puntjes geregeld. Petje af voor de commissie. Wist je dat er een nieuw vorm van honkbal bestaat? Baseball5 heet het! Op pagina 6 lees je hier meer over. Wil jij All In sponsoren? Dat kan nu met een kleine advertentie op de website. Voor een klein bedrag ben je zichtbaar.

Mocht je zelf iets opgevallen zijn in honkballand deel het dan met ons.
Je kunt je berichten, links, sites, foto’s sturen naar; nieuwsbrief@allinveldhoven.com

Veel leesplezier,
Team All In

Magazine All IN nr. 3 - 2018_DEF

Comments are closed.