Ben jij onze nieuwe wedstrijdsecretaris

Clubnieuws

BINNEN IEDERE CLUB IS ER ZEKER ÉÉN STILLE MOTOR DIE OP DE ACHTERGROND VEEL WERK VERZET. DEZE PERSOON REGELT OEFENWEDSTRIJDEN, SCHRIJFT DE TEAMS IN VOOR DE COMPETITIE EN VERZET DE WEDSTRIJDEN IN OVERLEG MET DE BOND EN DE TEGENSTANDER BIJ REGEN OF VAKANTIES. WE HEBBEN HET DAN OOK OVER DE WEDSTRIJDSECRETARIS.

De afgelopen jaren heeft Saskia Wijnmalen deze rol met veel plezier vervuld. Ze heeft helaas aangegeven aan het einde van dit seizoen (nu dus ongeveer) te gaan stoppen in deze rol. Doordat haar zoon Dmitri stopt met spelen, is de binding met de club weg en zal ze daarom de taak van wedstrijdsecretaris neerleggen. Dit betekent automatisch dat we als club op zoek zijn naar versterking op dit front! Immers, geen wedstrijdssecretaris,
geen wedstrijden!

Ben jij onze nieuwe wedstrijdsecretaris

die goed is in communicatie naar trainers, tegenstander en honkbalbond? Weet jij van aanpakken, maar heb je niet persé kennis van het spelletje? Haal jij voldoening uit het feit dat je alle teams iedere week met plezier kunt laten spelen in het (oefen)seizoen én heb jij gedurende de week wel eens een uurtje over om wat mailtjes weg te werken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Geef mij daarom een seintje als je interesse hebt of in ieder geval een keer wilt praten hierover. Wij bieden je uiteraard ondersteuning zodat je goed voorbereid aan je rol start.

Wouter Hoex, tc@allinveldhoven.nl

Comments are closed.